12. Biff med grønn eller rød karrisaus
Biff i grønn eller rød karrisaus, serveres i en hot pot med grønnsaker.
*Hvete, soya, melk og egg.
Biff i grønn eller rød karrisaus, serveres i en hot pot med grønnsaker.
*Hvete, soya, melk og egg.
Indrefilet av okse (170g) serveres med assoterte grønnsaker og litt sterk sursøtsaus, i varm jernplate.
*Hvete, soya og sesam. (Kan ikke tas med)
BIFFSKIVER STEKT MED BROKKOLI, SERVERES MED ØSTERSSAUS.
*Bløtdyr, soya, hvete, sesam, melk og egg.
Marinert indrefilet 170gr av okse. serveres i ildfast pot med grønnsaker i kinesisk barbequesaus.
*Soya, hvete, egg, melk, sesam og selleri.
Marinert indrefiletterninger 180gr av oksekjøtt, serveres i rykende varm plate med assoterte grønnsaker og cashewnøtter.
*Soya, hvete, cashewnøtter, egg, melk og sesam.
SPRØSTEKT SVINEFILET SERVERES MED SURSØTSAUS OG GRØNNSAKER.
*Hvete, egg og sesam.
Wokstekt Ytrefilet av svin med grønnsaker i aromatisk saus.
*Soya, hvete og sesam.
WOKSTEKT BIFF MED GRØNNSAKER I AROMATISKSAUS.
*Soya, hvete, sesam, melk og egg.
Velkommen til unik og spennende matopplevelse!
Kontakt ossAdresse: Teiealleen 7,
2030 Nannestad
Telefon: 63 99 96 61
E-post: post@saigonms.no