Biff- og svineretter


Alle retter serveres med ris

12. Biff med grønn eller rød karrisauskr 175,-/165,-
Biff i grønn eller rød karrisaus, serveres i en hot pot med grønnsaker. *Hvete, soya, melk og egg.
13. BIFF MED BROKKOLIKr 169,-/160,-
BIFFSKIVER STEKT MED BROKKOLI, SERVERES MED ØSTERSSAUS.
*Bløtdyr, soya, hvete, sesam, melk og egg.
14. Indrefilet i sursøtsausKr 229,-
Indrefilet av okse (180g) serveres med assoterte grønnsaker og litt sterk sursøtsaus, i varm jernplate. *Hvete, soya og sesam. (Kan ikke tas med)
15. Biff ChopsueyKr 165,-/155,-
WOKSTEKT BIFF MED GRØNNSAKER I AROMATISKSAUS.
*Soya, hvete, sesam, melk og egg.
16. Svin ChopsueyKr 165,-/155,-
Wokstekt Ytrefilet av svin med grønnsaker i aromatisk saus.
*Soya, hvete og sesam.
17. Innbakt svinKr 165,-/155,-
SPRØSTEKT SVINEFILET SERVERES MED SURSØTSAUS OG GRØNNSAKER.
*Hvete, egg og sesam.
18. Biff «Luc Lac»Kr 229,-/215,-
Marinert indrefiletterninger 180gr av oksekjøtt, serveres i rykende varm plate med assoterte grønnsaker og cashewnøtter.
*Soya, hvete, cashewnøtter, egg, melk og sesam.
19. Husets biff potKr 229,-/215,-
Marinert indrefilet 180gr av okse. serveres i ildfast pot med grønnsaker i kinesisk barbequesaus.
*Soya, hvete, egg, melk, sesam og selleri.